Ne găsiți aici

Strada Crişana nr. 10, cod 500209,  jud. BRAŞOV, ROMÂNIA

Date Contact

Telefon: 0745.041.393
Email:actirom@gmail.com

Program de lucru

Luni-Vineri
09:00 - 17:00

Avantajele pistoalelor de vopsit fără aer

pistoale-de-vopsit-fara-aer
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Te gândești să folosești un pistol de vopsit fără aer pentru următorul tău proiect? Dacă ai o mulțime de camere de vopsit, este probabil cea mai bună alegere. Prin propulsarea vopselei folosind o pompă și un furtun, pulverizatoarele fără aer vă permit să vopsiți suprafețe mari rapid, eficient și fără probleme. Desigur, instrumentul ar trebui să se potrivească proiectului – dacă zugrăviți doar o zonă mică, atunci un pulverizator de vopsea fără aer ar putea fi prea mult. Citiți mai departe pentru a afla de ce s-ar putea să doriți să investiți într-un pistol de vopsit, precum și cum să profitați la maxim noul instrument.

  • Mai puțină risipă

Atracția principală a unui pistol de vopsit fără aer este că limitează vopseaua neprelucrată și irosită. Pulverizatoarele convenționale de vopsea se bazează pe aerul de înaltă presiune pentru a aplica vopseaua, ceea ce duce uneori la folosirea în exces a vopselei. Aceasta înseamnă că doar o fracțiune din vopseaua pe care o aplicați se așază efectiv pe suprafața pe care o vopsiți. Multe persoane vor folosi diluanți și solvenți pentru a face aplicarea vopselei mai ușoară, dar acest lucru introduce cheltuieli suplimentare și nu funcționează întotdeauna. De asemenea, ar putea încerca să crească presiunea de pulverizare, gândind că vor propulsa mai multa vopsea pe suprafața cu care lucrează. Această tehnică este de fapt contraproductivă, ceea ce duce la o pierdere mai mare de vopsea decât în ​​mod normal. Din acest motiv, multe persoane ajung să cumpere pulverizatoare de vopsea fără aer. Deoarece aceste pulverizatoare nu se bazează pe aer de înaltă presiune și reduc semnificativ pierderile.

  • Control mai bun și eficiență

Pistoalele de vopsit fără aer sunt, de asemenea, mai precise și mai eficiente decât pulverizatoarele convenționale. Întrucât folosesc presiune hidraulică în loc de aer sub presiune pentru a aplica vopseaua, reduc la minimum răspândirea ineficientă a acesteia. Pulverizatoarele de vopsea fără aer pot fi mai rentabile pe termen lung, deoarece nu se bazează pe solvenți pentru a pregăti vopseaua.

Avantajele pistoalelor de vopsit fără aer 1

  • Zonă mare de acoperire

În timp ce pistoalele de vopsit convenționale conferă o îmbunătățire semnificativă față de pensulă sau trafalet, pulverizatoarele de vopsea fără aer sunt mai rapide ceea ce le face perfecte pentru proiecte mari. Desigur, dacă trebuie să acoperiți doar o zonă mică, atunci un pistol fără aer ar putea fi prea puternic. Înainte de a cumpăra orice pistol de vopsit,  asigurați-vă că înțelegeți bine pentru ce este folosit, astfel încât să fie perfect pentru nevoile dumneavoastră.

  • Acoperire netedă și uniformă

Pistoalele de vopsit fără aer sunt perfecte atunci când vine vorba de aplicarea fără probleme a vopselei. Deoarece vopseaua este atomizată în picături mici, sunteți capabili să acoperiți suprafața la care lucrați mai uniform decât puteți cu ajutorul unor pensule, role sau pulverizatoare convenționale. Acest lucru rămâne valabil chiar dacă suprafața în sine este inegală, texturată sau dificil de lucrat.

  • Fără compresie

Pulverizatoarele de vopsea convenționale se bazează pe aerul comprimat pentru a aplica vopseaua, care este cauza principală irosirii și a împrăștierii. Între timp, pulverizatoarele fără aer folosesc tehnologia similară cu cea a spălării sub presiune. Datorită acestei tehnologii, puteți controla mult mai ușor fluxul pistolului de vopsea fără aer, reducând deșeurile și făcând proiectul mult mai ușor și rentabil decât.

  • Viteză

Comparativ cu folosirea unei pensule sau a unui trafalet, folosirea unui pistol de vopsit fără aer este de-a dreptul fulgerător. Pulverizatorul poate acoperi cu ușurință suprafețe mari, chiar dacă acestea sunt neuniforme sau texturate. Nu spunem că ar trebui să aruncați pensulele. Pentru proiecte mici, o pensulă sau o rolă este probabil tot ceea ce aveți nevoie. Însă pentru proiecte mari, un pulverizator de vopsea fără aer își va face treaba fără a vă provoca dureri de cap,  de mână și dâre urâte care provin din utilizarea instrumentelor tradiționale de vopsire.

Asigurați-vă că veți avea controlul locului în care vopsiți în permanență. A face acest lucru ar putea fi mai dificil decât credeți. De exemplu, dacă vopsiți afară, o rafală de vânt ar putea arunca ușor vopseaua unde nu își are locul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *