Ne găsiți aici

Strada Crişana nr. 10, cod 500209,  jud. BRAŞOV, ROMÂNIA

Date Contact

Telefon: 0745.041.393
Email:actirom@gmail.com

Program de lucru

Luni-Vineri
09:00 - 17:00

De ce sa folosesti un pistol de vopsit fara aer

pistoale-de-vopsit-fara-aer
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Utilizarea unui pistol de vopsit fara aer pentru suprafete mai mari este o necesitate in ziua de azi. Eficienta unui astfel de dispozitiv fata de pensula si trafaletul traditional este enorma in cazul in care zonele de aplicare sunt foarte extinse. Pentru proiectele mai mici, pistoalele de vopsit fara aer nu sunt recomandate, deoarece timpul de pregatire si timpul de curatare pot depasi beneficiile dobandite in timpul aplicarii. Dar atata timp cat poti reusi sa finalizezi rapid vopsirea, nu ar trebui sa existe nicio problema.

Iata care sunt principalele avantaje ale pistoalelor de vopsit fara aer in raport cu celelalte metode de vopsit traditionale:

Daca ai in vedere utilizarea pistolului de vopsit fara aer pe suprafete mari, iti recomandam cu toata increderea sa o faci! Functiile multiple pe care ti le poate oferi un astfel de dispozitiv sunt extinse. Utilizarea unui trafalet sau a unei pensule obisnuite poate lasa dungi pe suprafata vizata daca acestea nu sunt folosite corect. Pistolul de vopsit fara aer este mai bun decat ambele metode traditionale, ceea ce inseamna ca poti face treaba mult mai repede decat te astepti.

Aplicarea uniforma pe care o poate produce pistolul este ideala pe peretii cu textura, pe plafoanele cu textura de popcorn sau pe suprafetele neuniforme. Daca este nevoie, este posibil sa aplici chiar si mai multe straturi de vopsea daca stii sa utilizezi pistolul corect. Nu uita, insa, sa verifici cantitatea ramasa de vopsea, deoarece poate lasa zone cu straturi neuniforme.

Imagini pentru pistol de vopsit fara aer anest iwata

Pistoalele de vopsit fara aer functioneaza cu ajutorul puterii unor motoare ce creeaza presiune in rezervor. Practic, acestea propulseaza vopseaua folosind o pompa si un furtun, fara a avea nevoie de compresie. Acest lucru previne problema de imprastiere, pe care o au in principal pistoalele de vopsit. In plus, la pistoalele de vopsit fara aer se poate controla fluxul.

Timpul scurt de care ai nevoie pentru a acoperi o suprafata cu vopsea folosind un astfel de pistol de vopsit este un alt avantaj pe care nu ai cum sa il ignori. Facand o comparatie cu utilizarea unei pensule sau a unui trafalet, folosirea unui pistol de vopsit fara aer este mult mai rapida. Un astfel de pulverizator va acoperi imediat suprafetele mari, indiferent de textura pe care o au. Sigur, pensulele si trafaletul au si ele beneficiile lor, asa ca este bine sa le pastrezi in casa. Insa acestea vor functiona mai bine in proiectele mai mici, unde este nevoie de mai multa precizie. Dar cand ai nevoie de vopsit suprafete mari, pistolul de vopsit fara aer isi va face treaba fara a-ti da batai de cap si fara a lasa urme inestetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *