Ne găsiți aici

Strada Crişana nr. 10, cod 500209,  jud. BRAŞOV, ROMÂNIA

Date Contact

Telefon: 0745.041.393
Email:actirom@gmail.com

Program de lucru

Luni-Vineri
09:00 - 17:00

Cum să alegi culorile potrivite pentru încăperile casei tale

culori-potrivite-pistoale-de-vopsit
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Cel mai simplu mod de a alege cele mai bune culori de vopsea interioară este să începi cu nuanțele care îți plac. Când începi cu cele care îți plac, nu ești legat de schemele de culori tradiționale care se impun pentru un anumit stil de decorare. Folosind culoarea preferată ca nuanță de bază, o poți utiliza pentru a crea o schemă de culori în jurul acesteia. Culorile tale preferate pot fi inspirația perfectă pentru noua ta paletă de culori pentru întreaga cameră.

  1. Găsește-ți inspirația

Revistele și cataloagele au fost întotdeauna un element fundamental al inspirației, când vine vorba despre decorare. Internetul este, de asemenea o sursă bună de inspirație.

  1. Fii creativ cu ajutorul culorilor neutre

Doar pentru că alegi culori neutre de vopsea nu înseamnă neapărat că rezultatul va fi plictisitor. Poți reînnoi paleta de culori neutră prin modul creativ în care sunt folosite acestea. Un perete cu dungi în culori neutre adaugă note de stil, dar încă păstrează un aspect relaxat. Culoarea neutră a peretelui, împreună cu un tavan pastel este un mod perfect de a adăuga un strop de culoare fără a pierde vibrația liniștitoare a spațiului.

Imagini pentru anestiwata paint room

  1. Încearcă nuanțe deschise și întunecate

Uneori, tot ce ai nevoie este puțină atenție pentru a găsi culoarea corectă a vopselei interioare. Înainte de a abandona prea repede alegerea culorii, ia în considerare o nuanță mai deschisă sau mai închisă a aceleiași culori. Îți poți personalizat foarte ușor nuanțele dorite.

  1. Fă-ți „temele” înainte de a merge la cumpărături

Alegerea culorii potrivite pentru vopseaua interioară începe de acasă. Înainte de a te îndrepta către magazinul de vopsea pentru a aduna mostre, inspiră-te din cataloage, reviste și din mostre de țesături. Cea mai grea parte a alegerii unei culori este multitudinea de opțiuni din care ai de ales. După ce vă restrângi opțiunile de culoare preferată, întoarce-te în magazin și cere mostre, pentru a le putea proba acasă. Acest pas este crucial pentru a găsi culoarea perfectă.  Un alt pas foarte important este alegerea pistolului de vopsit potrivit. Despre asta vom discuta puțin mai târziu.

  1. Cere sfatul unui consultant

Dacă dorești o nouă schemă de culori și nu ești sigur ce nuanțe de vopsea interioară să alegi, un consultant te poate orienta în direcția corectă. Acesta îți poate oferi idei de culori, sau poate realiza chiar o paletă personalizată pentru casa ta. Înainte de a te întâlni cu consultantul tău, adună idei și inspirație pentru a le împărtăși, ajutându-l să își facă o idee despre ce ai în minte.

  1. Alegerea pistolului de vopsit potrivit pentru interior

Nu toate pistoalele de vopsit sunt ideale pentru uz interior. Din acest motiv, vei dori să cauți un pistol de vopsit pe care să îl poți utiliza rapid și convenabil. Un pulverizator de vopsea trebuie să îți permită să oferi un strat frumos de vopsea pe o anumită zonă. Mai mult, pulverizatoarele de vopsea de interior au o serie de avantaje specifice. Un pistol de vopsit îți  poate economisi timp și efort.

Dacă vei vopsi o suprafață mare, ar trebui să alegi, fără îndoială, pistoalele de vopsit fără aer . Cu suprafețe mari, plane, precum pereții, nu ai nevoie de un control mare asupra pistolului de vopsit. Un sistem fără aer pulverizează vopseaua excepțional de rapid, de aproximativ zece ori mai rapid decât în ​​cazul metodelor tradiționale. Dar dacă încă nu  ești sigur, alege un pistol HVLP pentru zonele care vor avea nevoie de mai mult control al vopselei.

În cele din urmă, cel mai important este să îți creezi atmosfera călduroasă și primitoare pe care ți-o dorești în casă. Alege ceea ce te face să te simți bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *