Ne găsiți aici

Strada Crişana nr. 10, cod 500209,  jud. BRAŞOV, ROMÂNIA

Date Contact

Telefon: 0745.041.393
Email:actirom@gmail.com

Program de lucru

Luni-Vineri
09:00 - 17:00

Pistolul de vopsit, alegerea excelenta pentru vopsirea peretilor

pistolul-de-vopsit
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ai hotarat ca este timpul sa iti reimprospatezi peretii casei? Chiar daca pare o treaba usoara, vopsirea peretilor unei locuinte implica mai multe lucruri decat alegerea culorii vopselei. Vopseaua, in sine, este importanta, trebuie sa fie de calitate si sa aiba o putere mare de acoperire, insa conteaza si modul ei de aplicare si, mai ales, dispozitivul folosit pentru aplicarea ei.

Iata de ce, in foarte multe astfel de situatii, pistolul de vopsit ar putea fi cel mai bun dispozitiv de aplicare a vopselei:

Cel mai des intalnit model de pistol de vopsit este cel cu aer de presiune. Deoarece aerul din rezervor este comprimat, se obtine un efect de atomizor, rezultand o dispersare a vopselei in vapori fini. Astfel, suprafata vopsita va avea un aspect uniform.

Este ideal de folosit atat la vopsirea peretilor interiori ai casei, cat si a peretilor exteriori. Cu toate acestea, pentru ca rezultatul sa fie unul imbucurator, este nevoie ca persoana care vopseste sa fie obisnuita cu instrumentul si cu metoda de aplicare.

Punctele forte ale pistolului de vopsit:

– este grozav in acoperirea suprafetelor mari, vopsindu-le impecabil, indiferent de textura lor;

– aplicarea vopselei este intotdeauna uniforma;

– poate fi folosit atat pentru peretii interiori, cat si pentru cei exteriori, dar si pentru vopsirea mobilei. Asadar, este multifunctional;

– este probabil cel mai bun dispozitiv de vopsire a suprafetelor cu asperitati.

Pistolul de vopsit, alegerea excelenta pentru vopsirea peretilor 1

Punctele slabe ale pistolului de vopsit:

– este nevoie de putin exercitiu pentru a te obisnui cu aceasta metoda de aplicare;

– deoarece vopseaua tinde sa fie dispersata si in alte parti, va trebui sa acoperi totul in casa daca vrei ca lucrurile tale sa nu fie murdarite de vopsea;

– dupa fiecare sesiune de vopsire trebuie ca toate elementele ce intra in componenta pistolului de vopsit sa fie curatate;

– pistolul de vopsit are un cost mai ridicat decat trafaletul, dipozitivul traditional de vopsire.

De regula, intr-un proiect mai complex, sunt necesare atat pistolul de vopsit, cat si trafaletul si pensula. Dupa cum am mai spus, pistolul de vopsit este ideal pentru acoperirea suprafetelor mari, insa in spatiile mici, unde este nevoie de precizie, sunt mai bune trafaletul sau pensula.

Acum ca te-am lamurit cum sta treaba cu metoda de aplicare a vopselei cu pistolul de vopsit, nu mai ramane de facut decat sa te apuci de treaba. Spor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *