Ne găsiți aici

Strada Crişana nr. 10, cod 500209,  jud. BRAŞOV, ROMÂNIA

Date Contact

Telefon: 0745.041.393
Email:actirom@gmail.com

Program de lucru

Luni-Vineri
09:00 - 17:00

Beneficiile pistoalelor de vopsit profesionale

Beneficiile pistoalelor de vopsit profesionale
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Pistoalele de vopsit profesionale sunt mult mai apreciate față de pistoalele  convenționale. De la amatori până la profesioniști, toată lumea se bazează pe aceste pistoale excelente de vopsit, care sunt perfecte pentru lucrările auto detaliate și de precizie.

 Avantaje:

  1. Rată mai mare de transfer

Rata de transfer implică vopseaua transferată de la pistolul de vopsit către suprafață. Acestea oferă o rată de transfer de aproximativ 80%.  Ceea ce înseamnă că 80% din vopsea este folosită și 20% sunt reprezentate de reziduuri. Cu ajutorul pistoalelor  convenționale pentru vopsit , obțineți o rată de transfer de 30%, ceea ce reprezintă o cantitate mai mare de risipă.

  1. Rentabilitatea

De cele mai multe ori, prețurile sunt foarte accesibile.  Dacă combinați acest aspect cu rata ridicată de transfer și  acoperirea uniformă, cu siguranță nu veți regreta achiziția.

  1. Calitatea muncii

Pistoalele de vopsit auto sunt considerate a fi cea mai bună variantă pentru a obține rezultatul dorit, studiile de piață au arătat asta în ultimul timp. Volumul mare și presiunea redusă nu numai că îmbunătățește rata de transfer, dar este perfect și pentru a vopsi elemente detaliate sau de precizie.  Stratul final nu trebuie retușat, pulverizarea fiind perfect uniformă încă de la prima utilizare.

pistoale-vopsit

  1. Viteza

Calitatea muncii este de top atunci când este efectuată de pistoale de vopsit auto profesionale. Comparativ cu alte pistoale de vopsit, acestea lucrează într-un ritm mai rapid cu un minimum de risipă.  Întrucât funcționează la o rată de transfer de aproximativ 80%, nu va trebui să pulverizați o zonă de două ori sau de trei ori pentru a vă asigura că acoperiți totul uniform.

Cum funcționează pistoalele de vopsit auto profesionale?

Toate pistoalele de vopsit auto „atomizează” vopseaua, ceea ce înseamnă că atunci când intră în contact cu fluxul de aer eliberat din pistolul de pulverizare, vopseaua este separată în particule minuscule, deoarece aerul este scurs din duză.  Acestea controlează densitatea pulverizării, de la foarte subțire, la strat gros. Aceste pistoale de vopsit dețin controlul fluxului de aer și al volumului vopselei.

Care sunt avantajele utilizării pulverizatoarelor de vopsit profesionale?

 Avantajele pistoalelor de vopsit sunt că:

  • Pot atomiza vopseaua mai rapid, mai precis și la o presiune mai mică decât  cele tradiționale, creând un strat mai fin, mai uniform, astfel încât să puteți acoperi zone mari mai repede și fără atâtea a reveni asupra lor. În plus, presiunea mai scăzută minimizează, de asemenea, poluarea aerului.

Din perspectivă comercială, pistoalele profesionale de vopsit sunt utilizate pe scară largă în industria de automobile, finisaje de mobilă și decorațiuni, unde sunt necesare finisaje de înaltă calitate.

În timp ce pistoalele de vopsit tradiționale sunt de obicei mai puțin costisitoare, în general sunt considerate un produs „consumabil” și probabil că vor trebui să fie înlocuite mai devreme decât un pistol de vopsit profesional.

Pistoalele de vopsit profesionale sunt concepute pentru a rezista utilizării îndelungate și pentru a se bucura de longevitatea pe care o oferă funcționarea la presiune mai mică.

Așa că este momentul să nu vă mai faceți griji cu privire la vopseaua pierdută sau la dificultățile pe care le întâmpinați în încercarea de vopsite uniformă a suprafețelor.  Dacă sunteți gata să economisiți timp și bani cu ajutorul pistoalelor de vopsit auto profesionale, nu ezitați să aruncați o privire asupra produselor noastre. Cu siguranță nu o să fiți dezamăgiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *