Ne găsiți aici

Strada Crişana nr. 10, cod 500209,  jud. BRAŞOV, ROMÂNIA

Date Contact

Telefon: 0745.041.393
Email:actirom@gmail.com

Program de lucru

Luni-Vineri
09:00 - 17:00

Cum alegi un pistol de pulverizare bun

Cum alegi un pistol de pulverizare bun
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Pistolul de pulverizare este o alegere foarte buna pentru oricine, acesta fiind foarte util in treburile din gospodarie. Finisajul trebuie sa fie cat mai bine facut, iar un pistol de pulverizare este alegerea cea mai buna. Calitatea finisajului tine foarte mult de calitatea produselor de finisare. Un pistol are asadar o multime de avantaje importante, acesta reducand costurile cu materialele de finisare, crescand in acelasi timp productivitatea. El reduce poluarea si poate chiar reduce si pierderile de material. Un astfel de pistol reuseste sa indeplineasca cerintele de protectie a mediului.

Pulverizarea conventionala este adaptabila, dar si flexibilia in acelasi timp, aceasta reusind sa acopere lemnul intr-un mod eficient. Ea consta prin pulverizarea materialului prin duza unui pistol, folosindu-se aerul comprimat. Presiunea folosita in acest caz este de 3-5 bari. Atunci cand rezervorul este situat deasupra, materialul folosit iese din pistol prin cadere libera, prin forta gravitationala. Atunci cand materialul se afla sub nivelul duzei, acesta este absorbit din rezervorul aflat sub presiune. Cantitatea de material se regleaza prin aportul de aer comprimat pe care il ofera pistolul.

Cum alegi un pistol de pulverizare bun 1

Unul dintre avantajele importante ale pulverizarii conventionale este ca acoperirea este una uniforma. De asemenea, veti avea posibilitatea de a folosi diferite materiale, iar calitatea va fi una buna. Veti avea la dispozitie o metoda simpla de reglare a latimii jetului, dar si a consumului de material. In ceea ce priveste dezvantajele in acest caz exista si ele. Primul dezavantaj consta in faptul ca productivitatea va fi una destul de redusa. Se vor consuma foarte multi solventi, iar cantitatea de material folosita se va pierde destul de mult in timpul pulverizarii.

Mai aveti la dispozitie si pulverizarea de joasa presiune. Aceasta are o modificare fata de pulverizarea conventionala, presiunea aerului comprimat care iese din pistol, nefiind mai mare de 0,7 bari. Modificarea aceasta s-a facuit cu scopul de a reduce pierderile mari din material. In acest caz, acoperirea este una uniforma, la presiune scazuta. Calitatea este si ea una foarte buna, iar reglarea este usoara. Se obtine in acest fel o economie destul de mare de material comparativ cu pulverizarea conventionala. Chiar si in acest caz vorbim despre o productivitate scazuta, dar si un consum mare de solventi.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *