Ne găsiți aici

Strada Crişana nr. 10, cod 500209,  jud. BRAŞOV, ROMÂNIA

Date Contact

Telefon: 0745.041.393
Email:actirom@gmail.com

Program de lucru

Luni-Vineri
09:00 - 17:00

Care este cel mai bun pistol de vopsit?

cel-mai-bun-pistol-vopsit
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Alegerea unui pistol de vopsit cat mai bun trebuie facuta tinand cont de cateva criterii, astfel incat sa luati decizia cea mai buna. Atunci cand aveti de vopsit niste suprafete mai mari, un pistol de vopsit poate fi o optiune de avut in vedere. De asemenea, daca este vorba despre o lucrare de dimensiuni mai mari sau despre un proiect mai elaborat, atunci un pistol de vopsit este o solutie pe care trebuie sa o aveti in vedere.

Cum alegeti pistolul cel mai potrivit?

Pistoalele de vopsit se impart in doua categorii si anume cele pe baza de aer comprimat si cele fara aer. Pentru a vopsi cat mai bine spatiile din casa, puteti alege oricand pistoalele de vopsit care functioneaza pe baza de aer sub presiune. Trebuie sa mai tineti cont si de alte lucruri in alegerea unui pistol de vopsit cat mai performant. In primul rand, va intreseaza debitul de vopsire al unui astfel de pistol, precum si suprafata pe care acest pistol o va acoperi. Aceste doua lucruri depind in mod direct de capacitatea rezervorului, dar si de puterea sa.

Aparatele de vopsit cu aer comprimat sunt solutia cea mai buna pentru o casa, acestea avand o putere de 200 W, aceasta putere ajungand cu usurinta la 640 W. Performantele cresc odata cu debitul de acoperire si suprafata acoperita, de aceea trebuie sa va achizitionati un astfel de pistol in functie de nevoile pe care le aveti, astfel incat sa fiti siguri de faptul ca luati decizia cea mai buna.

Care este cel mai bun pistol de vopsit

O valoare cat mai buna a dispersiei vopselei este in jur de 50 – 100 ml pe minut. Valorile mai mici nu sunt recomandate, iar cele carte depasesc aceste valori sunt considerate a fi produse destinate profesionistilor, de aceea trebuie sa va ganditi daca acestea sunt sau nu o alegere cat mai buna pentru voi. Un alt lucru la care va puteti gandi il reprezinta dimensiunea rezervorului, aceasta dimensiune determinand cantitatea de vopsea pe care o folositi. Tineti cont de faptul ca o cantitate a rezervorului variaza intre 500 si 800 de ml, fie ca vorbim despre vopsea sau var lichid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *