Ne găsiți aici

Strada Crişana nr. 10, cod 500209,  jud. BRAŞOV, ROMÂNIA

Date Contact

Telefon: 0745.041.393
Email:actirom@gmail.com

Program de lucru

Luni-Vineri
09:00 - 17:00

Despre Noi

Despre Noi

Din dorinta de a oferi produse si servicii de cea mai buna calitate in domeniul finisajului, in anul 2007 a luat fiinta societatea comerciala Actirom S.R.L. situata in centrul tarii in orasul Brasov.

Pe parcursul timpului ne-am specializat in instalatii de pulverizat baituri, lacuri si vopsele. Consideram ca fiecare dintre noi trebuie sa aiba libertatea de a obtine cat mai mult de la tehnologia pe care o foloseste, de aceea va oferim produse de calitate premium al celui mai bun producator din lume de instalatii de pulverizat ANEST IWATA – Japonia: pistoale de vopsit, pompe cu membrana, pompe cu piston, pompe airless, pompe air assisted, recipienti presurizati, accesorii si piese de schimb.

Folosirea gamei de produse ANEST IWATA – Japonia asigura cea mai buna calitate a suprafetei finale cu un consum redus de material, energie, manopera si timp ceea ce duce la costuri reduse de productie si profit ridicat la vanzarea produsului final.

Pentru a va convinge de calitatea produselor ANEST IWATA – Japonia, va asteptam la sediul nostru din strada Crisana numarul 10, Brasov sau ne puteti contacta prin e-mail sau telefonic pentru o demonstratie la sediul firmei dumneavoastra.

Despre Noi 1
Ce spun Clienții Noștri
Gherman Iulian
Read More
Foarte bun
Am cumparat acest pistol de vopsit. Calitate, materiale folosite foarte bune iar firma Actirom de incredere.
Cumpar de ceva timp de la ei si mereu am fost multumit.
Maia Andrei
Read More
Excelent
Este super bun.
Romulus Dumitrescu
Read More
Recomand
Nu sunt un vopsitor bun, dar cu acest pistol am facut unele lucrari foarte bune... Am scos banii dati pe achizitionarea lui!
Groza Ionel Marius
Read More
Iwata lph 80
Costa arata si functioneza ca o bijuterie!
Previous
Next